Fogyasztócsoki személyre szabva

Üdvözöllek a fogyasztócsoki , egészségmegörzés, életmódváltás világában kedves olvasó!

Hédi profil
fogyasztocsoki.hu Hédi profil    

Nevem Szlávics Hédi.

Tanácsadó
Coach                                                                                                                                             Access Bars, Access Body kezelő          

Szolgáltatásaink között budapesti rendelőben:                                                              
-Intuitív, alternatív személyreszabott beteg-, betegségtapasztalati táplálkozásbeállítás, vitamin, étrendkiegészítő ajánlás

-Állapotfelmérés, diagnosztika, egészségügyi tesztek, enzimes szűrővizsgálatok

rendelő fogyasztocsoki
fogyasztocsoki.hu rendelő

Nem hiszel magadban? Nem baj…..Én hiszek benned!

Prevenció okán állapotfelméréssel, diagnosztikával, 165 betegségre terápiás protokollal és                                                                                                                                           Specifikusan mindezt kiegészítve egészségügyi tesztekkel, enzimes szűrővizsgálatokkal,  többek között a fogyási képtelenség, pajzsmirigy alulműködés, inzulin rezisztencia, hisztamin intolerancia okán segítem a hozzám fordulókat, a protokollon túl, a biológiai alapfunkcióinkon alapuló, nem divat diétákkal, továbbá vitamin, étrendkiegészítő ajánlással.  

Egy ismeretlen útra nem szívesen indul el az ember, ha nem tudja pontosan mi is vár rá. Ha változtatnál, akkor itt találod az utadhoz a térképet.Mondd el és elfelejtem…Tanítsd meg és talán majd emlékszem rá..VONJ BE ÉS MEGTANULOM!

Az ajtó nyitva, de belépned neked kell rajta…. megnyugodva indulhatsz neki az útnak és ne félj, nem fogsz eltévedni. A döntés a tiéd… Én az új alternatívát nyújtom…Egyéni konzultációs módszerem lépéseit követve, következetesen betartva neked is lehet sikerélményed…
Mi az amit nyújthatok neked?
-Végre szabadon elmondhatod a problémádat nekem, nem harcolok veled öt-tíz mondat után.
-Felismerési lehetőségeket, melyek a te életedre alapulnak.
-Beszélgethetsz velem, mert én a Te pártodon állok.
-Tapasztalatokat, Gondolatokat cserélhetünk, velünk előítéletek nélkül, megerősítést, alternatívákat a te történeted alapján, hogy a legjobban dönthess!!!!! 
-Kaphatsz új látásmódot, új megoldási szempontokat, egy szeretetteljes de radikális segítőt a személyemben, hiszen én már sok száz beszélgetést folytattam le,függetlenül és elfogulatlanul, …felejtsd el ” az oldja már meg helyettem valaki” mentalitást…ha nem akkor nem Én vagyok számodra a megfelelő!Felismerési lehetőségeket, melyek a te életedre alapulnak. 
A protokollon túl….. Élsz? vagy Túlélsz?

Megtapasztaltam mekkora értéke van az egészséges életmódnak, a daganatos betegségemet követően nem volt szükség utókezelésre, a végleges szövettanomon szó szerint ez áll: A szervezet öngyógyító tevékenysége lépett fel! Megfogadtam, ha talpra tudok állni, megosztom minden emberrel prevenció de roborálás okán is azt a rengeteg tanulást, megtapasztalást ami a nehéz utamon ért, a tudást aminek birtokában vagyok és amit nap mint nap alázatos, szorgalmas tanulással bővítek a tankönyvekből, magasan kvalifikált elismert szakemberek publikálásaikból…továbbá mindabból a több száz érdemi tapasztalatból amit velem osztottak meg azok, akiknek az ajtót kinyitottam…és be is léptek rajta…”utaztam” velük a konzultáció során az időben…hallottam több évtizedes sikertelenségeikről, megkeseredettségükről, majd miután a kezem kinyújtottam feléjük, ők válaszként  az utolsó utáni szalmaszálba kapaszkodva…miután következetesen végigmentek az úton, megosztották velem így  részesülhettem sikerélményeikből… majd megvalósulást követően : a doktorálás  okán gyűjtött kutatómunka eredményeit.

Akarod tudni, hogy miért működhet majd nálad akár hosszú évek kudarcai után ? 
Hogy miért nem működött nálad amit eddig kipróbáltál, és ami másnál ideig, óráig igen?

Saját megtapasztalásom, családomé, szeretteimé, barátaimé, ismerőseimé: 
…Ha a játszmának vége a király és a paraszt ugyan abba  a dobozba kerül vissza…
Élj ne csak túlélj!
Az egészséged nem játék, a tested nem játék, az anyagcseréd nem játék, az életmódváltás nem játék, az egészségmegörzés nem játék, a testsúlyoptimlizálás sem lehet divat kérdése és nem lehet szerencsejáték. Belefáradtál a jojó efektusba? Miért is hinnél újabb divat diétáknak?

Most már itt vagy! Nálunk itt, otthon vagy!
Szállj ki a mókuskerékből !Találd meg a kiutat az útvesztőből!
Nem vagy gép, akinek a nap 24 órájából legalább 16 óra precíz étkezésekből áll, hanem egy érző emberi lény, értékes, egyszeri és megismételhetetlen! Az életed éld, és ne túléld! Te is biztosan szereted a finom ízeket, ennek okán szereted a kulináris élvezeteket, szoktál kávét inni és desszertet enni, sőt egy finom bort vagy pezsgőt inni. Amennyiben nincs ellenjavallata, akkor álszentség lenne és nem lenne életszerű ennek az ellenkezőjét állítani!
Ha szükséged lesz Rám…akkor majd Én kereslek!

Mikor? Most!

A jó hír, hogy van kulcs a boldogsághoz, és az ajtó nincs bezárva…de belépned neked kell rajta!
Nem tudom megígérni, hogy megoldom a problémáidat, de azt igen, hogy nem kell majd egyedül szembenézned velük!
A kocka már el van vetve…a lelkesedést nem tudom helyetted a változtatásokba , az általam kínált alternatívákba helyetted beletenni, a szabályokat nem tudom helyetted betartani, nem tudom helyetted megenni, meginni, és bevenni, az eddigi szokásaidat nem tudom helyetted megváltoztatni azonban…
Én megtudom mutatni az utat, az ajtót ki tudom nyitni, de belépned neked kell rajta….. ha valódi tartós eredményt akarsz elérni.
Az életed egyszeri és megismételhetlen, az egészségmegörzés a testsúlyoptializálás megfelelő alternatívájaként ajánlom.

Az, hogy én ezen az oldalon miközben olvasol miért nem a fogyasztócsokit árulom…????

Vásárolni a webshopban tudsz közvetlenül, amennyiben ezt az ajánlásom nélkül szeretnéd megtenni 30% kedvezménnyel itt van rá lehetőséged: 

Étrendkiegészítők: https://weboffice.hlbs.eu/Account/Register?UserCode=45d46aa9-6080-498d-aa0d-58f689f9cb1f

Csokoládék: https://weboffice.hlbs.eu/Account/Register?UserCode=45d46aa9-6080-498d-aa0d-58f689f9cb1f

Naturkozmetikumok: https://weboffice.hlbs.eu/Account/Register?UserCode=45d46aa9-6080-498d-aa0d-58f689f9cb1f

Ezen az oldalon azt szeretném, ha te egészséges és boldog lennél, mert én tudom mennyit ér ez, akár van neked, akár nincs.  Az ajánlásom során minden termékre vonatkozóan biztonságban érezheted magadat mert a minősítéseiket tekintve világviszonylatban is a legtisztábbak:

https://hlbs.eu/about

Az egészségképet alapvetően az orvostudomány fejlettsége, a lakosság átlagos egészségi állapota, valamint a társadalmi minták határozzák meg.
Publikációkból, saját tudás birtoka alapján tudjuk, hogy A HLBS Global Marketing Ltd. – magyar tulajdonú cég saját termékkutató és termékfejlesztő csoportja minden nap azon dolgozik, hogy egyedi, különleges és a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket tudjon biztosítani fogyasztói és tagjai számára. Kizárólag olyan termékek fejlesztése történik, amelyeknél a kutatómunkák során az egészségi állapotban látványos javulások tapasztalhatók.
OETI notifikáció!! KOSHER szertifikáció! Magyar Természetgyógyászok Szövetségének Ajánlásával! Natúrprodukt és Bio minősítés!
Valamennyi termék a fejlesztéstől a végső tesztekig az ISO 9001:2009 szerint és GMP minősített laborban készül.
A céggel együttműködő kutatók kemikáliamentes, természetes készítmények gyártásának lehetőségeit keresik és valósítják meg, hogy valóban minőségibb, egészségesebb életet biztosítsanak a fogyasztók számára.

Ezek után van még kétséged???

 


Ami ezen az oldalon plusz, az két dolog


  1. Mielőtt bármibe belefognál, bármit megvennél,  bármit megrendelnél, velem tudsz konzultálni a problémádról, legyen az bármi. Miért jó ez neked? Mert így nem veszel meg egy csomó vackot máshol mint valaha én is, ami elfedi a tüneteket, kemikáliákat, adalék-, színezőanyagokat tartalmaznak… amikor még rettegtem a holnap miatt…most még ott tartasz, hogy Te is mindent beveszel?… Szívesen átadom neked a tapasztalataimat, és a hozzám fordulók megtapasztalásait és rövid időn belül elért eredményeiket, hogy csak olyanba vágj bele, ami tényleg szükséges neked…Azt használd ami használ!!!
  2. Az, amit ezen az oldalon ajánlok, természetesen máshol is kapható. Amiben itt a személyre szabott ajánláson és coach segítő tanácsadáson kívűl  tudok neked segíteni az az, hogy 30%-al kedvezményesebben  juthass hozzá, hiszen tudom hogy az egészség “drága” dolog, szóval gondolom, hogy sok mindenre elmegy a pénzed. Ennek a személyes ajánlásnak és segítő tanácsadásnak az is a lényege, hogy ne költsd el feleslegesen a pénzed. Azt használd, ami használ!

Az Én saját megtapasztalásom: 44 éves vagyok, három gyermek édesanyja, 24, 19, 13 évesek! Jelentős súlytöbblet, pajzsmirigy betegség amit rosszindulatú daganat okán műtét követett, féloldali pm lebeny eltávolítás. Rendeződött teljes mértékben gyógyszerek nélkül az inzulin rezisztenciám! Megszűnt az állandó fülzúgásom, szédülésem, szorongásom!                                                                                                                                                                               Életmódváltással: utókezelésre nem volt szükség annak ellenére, hogy a szövettami eredmény egy egy ritka daganat típust azonosított, mert ahogy a pathológus leírta: a szervezet öngyógyító tevékenysége lépett fel!                       2,.5 évvel a műtét után az összes laborparaméterem tökéletes a mai napig és az alternatív állapotfelméréseim ereményei hétről hétre! Hormonpótlást a mai napig nem kapok! Energikus vagyok!                                                                       Személyre szabott életmódváltás, személyre szabott ajánlás, keress bizalommal, tiszta lelkülettel várlak, biztonságban érezheted magadat!                                                                                                                                                                                         A súlyom stagnált 51-52 kg között!  Elötte-utána fotó! Az utána idén nyár!

Hédi
Hédi testsúlycsökkentés

A fogyasztócsoki és a személyes tanácsadás, személyreszabott ajánlás

Tudom, amikor az ember belevág valami újba, mindig vannak kérdései. Rentgeteg csalódás okán szkeptikusak az emberek és amíg nincs személyes megtapasztalás addig talán én is csak egy leszek neked a sorból, aki már megint valamit mond… Mindig össze van sokunk keveredve kicsit, főleg ha több dolog közül kell választania. Ez mire való, az mire való, jó-e ez arra, szabad-e azt úgy, nekem hatékony lesz -e…? Tudom… Én is tele voltam ilyen kérdésekkel, szkeptikus voltam és nagyon jó volt, hogy volt akire számíthattam és biztonságban érezhettem magamat… ha találtam valakit, aki megjárta előttem az utat és tudott igazi, hiteles tapasztalatok alapján segíteni.

Mára több facebook csoportot is vezetek melynek létszáma több ezer fő,  és sok százan indultak el egy jobb úton, ami segíti őket az egészség felé. Ha szeretnél a személyes ismerősöm lenni, kattints a nevemre

Sz Hédi Viktória és bejön a facebook oldalam. Nyugodtan jelölj be.

Várlak szeretettel csoportjaimban is hasznos, érdemi információkkal:

https://www.facebook.com/groups/110303669670473/?fref=ts

https://www.facebook.com/groups/hlbs.hungarianstyle/?fref=ts

De visszatérve a lényeghez… A fogyasztócsoki nem csak egy termék. A fogyasztócsokin kívül vannak még más funkcionális csokik és étrend kiegészítők. Ahhoz, hogy tényleg azt válaszd, ami kell, jó, ha tényleg tudod, mi mire való…..Neked…..

Én ebben tudok neked segíteni.

Hogyan tudok neked leggyorsabban segíteni?

Először is összeállítottam neked egy anyagot  Magyar kutatómunka eredményeként : a  fogyasztócsokiról, funkcionális csokikról, étrendkiegészítőkről  mindent, amit neked és mindenkinek szükséges tudnia róla, a teljesség igénye nélkül a cég hivatalos weboldalán kívűl,  ajótékony összetevőkre vonatkozóan, amelyeket szakirodalmi adatok és tudományos állítások igazolnak, publikusan számtalan helyen elérhetőek,  hiszen 202 országba eljuttatjuk! Amennyiben az alábbi adatlapot kitöltöd, küldök neked egy komplex tájékoztatót, amiben a legtöbb kérdésre megtalálod a választ. Ha még mindig lennének kérdéseid akkor erre a levélre válaszolva tudsz velem kapcsolatba lépni. Innen aztán akár levélben, akár telefonon, akár személyesen haladhatunk tovább az egészség útján.

Szlávics Hédi Viktória 

hedy.vona@gmail.com 

Egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, tudományos-, szakirodalmi forrásokból származnak. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!
Az összeállítás másolásához részleteiben sem egészében nem járulok hozzá. Az eredeti tartalom nem módosulhat.